ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Το βιολί τους οι εμπρηστές – Κατέκαψαν χόρτα, βλάστηση και σκύβαλα

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ:  Το βιολί τους οι εμπρηστές – Κατέκαψαν χόρτα, βλάστηση και σκύβαλα

Καταγγελία για πυρκαγιά στη Σωτήρα έλαβε το βράδυ της Παρασκευής (29/6) η Πυροσβεστική.

Συγκεκριμένα, η ώρα 21.22 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  ξηρά  χόρτα,  άγρια  βλάστηση  και  σωρούς  από  σκύβαλα  στην  περιοχή Αρκάτζι  παρά  το χωριό  Σωτήρα,  στην  Αμμόχωστο. 

Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Ξυλοφάγου με  3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.49. Στο έργο  της  πυρόσβεσης συνέβαλαν επίσης 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών και 3 εκσκαφείς.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 6 εκταρίων. Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί κακόβουλης πράξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE