ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκεί το παίρνει, εκεί το φέρνει για το μεγάλο «ΜΠΑΜ» ο Παπασταύρου!

Εκεί το παίρνει, εκεί το φέρνει για το μεγάλο «ΜΠΑΜ» ο Παπασταύρου!

Αρκετά πικράθηκε το χειλάκι των οπαδών του «τριφυλλιού» τα τελευταία δύο χρόνια και η Διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου θέλει να επαναφέρει έστω κι από νωρίς (από τη μεταγραφική περίοδο), το χαμόγελο στον κόσμο της λαοφιλούς ομάδας του νησιού.

Αν και η βδομάδα που μας πέρασε δεν είχε ανακοινώσει ή κάτι χειροπιαστό στο μεταγραφικό κομμάτι της Ομόνοιας, ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό οι διεργασίες για τον προγραμματισμό των «πρασίνων» είναι αρκετά έντονες και σύντομα αναμένεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις.

Τις τελευταίες μέρες πάντως στα ρεπορτάζ της Ομόνοιας και όπως σας αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας παίζει έντονα το όνομα του Μάρκο Μότα, ένας ποδοσφαιριστής που αν τελικά κλείσει θα θεωρείται ως μια σπουδαία μεταγραφή για το «τριφύλλι» και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο αν αναλογιστούμε και το βαρύ βιογραφικό του Ιταλού.

Πέραν όμως του Μότα στην επιφάνεια ή καλύτερα στο φως της δημοσιότητας βγήκε και το όνομα του Ρικάρντο Λαβόρδε και ότι «βουίζει» ο τόπος στο ότι είναι κοντά να επιστρέψει στην Κύπρο και να φορέσει το «τριφύλλι» στο στήθος.

Φυσικά Λαβόρδε και Μότα που ακούγονται έντονα για τους «πράσινους» δεν είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές, καθώς ο Γκόμεθ και ο Ολίβα εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θεωρούν ότι θα κάνουν την διαφορά στο «τριφύλλι».

Πάντως στην Ομόνοια η πολιτική στην μεταγραφική περίοδο είναι να μην βγαίνει προς τα έξω κάτι που δεν είναι ανακοινώσιμο επομένως τόσο με την περίπτωση του Κολομβιανού άσσου, όσο και με τον Ιταλό αμυντικό, ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή για να δει ποια θα είναι η κατάληξη.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι την προετοιμασία δεν απομένουν πολλές μέρες και η βδομάδα που θα μπει θα είναι γεμάτη εξελίξεις και ανακοινώσεις κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε αν τελικά θα γίνει η μεγάλη ΕΚΠΛΗΞΗ από Παπασταύρου.

Είναι δεδομένο ότι όποια και να είναι η κατάληξη είτε με Μότα, είτε με Λαβόρδε, είτε με άλλο μεγάλο όνομα που «κυνηγάει» να αποκτήσει η Ομόνοια, ο Σταύρος Παπασταύρου θα προσπαθήσει με «χίλια» και θα κάνει τα πάντα για να ολοκληρώσει μια ή ακόμα και παραπάνω ΗΧΗΡΗ μεταγραφή η οποία θα απογειώσει των «πρασίνων».

Πάντως εκεί το παίρνει, εκεί το φέρνει ο επενδυτής ο οποίος δείχνει έτοιμος για να κάνει το μεγάλο «ΜΠΑΜ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top