LIFESTYLE

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Δεν το περίμενε κανείς

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Δεν το περίμενε κανείς

Φαίνονταν ως ένα από τα ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με δημοσιεύματα μάλιστα να έκαναν λόγο και για μελλοντικά σχέδια για γάμο. Το ζευγάρι όμως όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Ηello» αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του.

Απρόσμενος χωρισμός στην εγχώρια showbiz! Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για το τέλος της σχέσης ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και το Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Την είδηση έκανε γνωστή το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO. Σύμφωνα με αυτό, η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός, έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους εδώ και δύο μήνες!

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος χωρισμού τους, όμως το ζευγάρι έδειχνει πολύ αγαπημένο με την σχέση του να τελειώνει μετά από μία τριετία.

Δείτε το εξώφυλλο από το περιοδικό που κυκλοφορεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top