ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κυπριακή εταιρία για πρώτη φορά θα διαφημίζεται στην εμφάνιση ομάδας της Premier League

Κυπριακή εταιρία για πρώτη φορά θα διαφημίζεται στην εμφάνιση ομάδας της Premier League

Ενώ πολλές ομάδες στην Κύπρο δεν βρίσκουν χορηγoύς για να διαφημιστούν στις εμφανίσεις τους, σε χώρες του εξωτερικού, με πολύ ανώτερο επίπεδο από το κυπριακό γίνεται κυριολεκτικά σφαγή. Θεωρείται λοιπόν επιτυχία πως μια εταιρία με έδρα τη Λάρνακα θα «φιγουράρει» στις εμφανίσεις ομάδας της Premier League.

Του Στέλιου Στυλιανού

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Wolves, πρωταθλήτρια τη σεζόν 2017-18 στην αγγλική Championship συμφώνησε με την Coin Deal, εταιρία κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Λαρνακα.

«Η συμφωνία είναι η πρώτη στο είδος της και πρωτοποριακή» όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αγγλικής ομάδας, αφού για πρώτη φορά, εταιρία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων θα διαφημίζεται, ως χορηγός, στην εμφάνιση της ομάδας.

Η Coin Deal είναι μια νέα εταιρία που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 στη Λάρνακα, από τρεις Πολωνούς, τους Adam Bicz, Kajetan Mackowiak και Filip Dzierzak.

«Στην Coin Deal γνωρίζουμε πολύ καλά από το πόσα μπορεί να προσφέρει το μάρκετινγκ, σε μία ομάδα ποδοσφαίρου, ειδικότερα σε μια εταιρία όπως η δική μας και θεωρούμε ότι η Wolverhamton Wonderes θα βοηθήσει να διαδώσουμε την Coin Deal παγκοσμίως» ηταν τα λόγια του ιδρυτή της εταιρίας Kajetan Mackowiak.

Ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία, δήλωσαν και οι υπεύθυνοι στην Wolves δηλώνοντας πως η Coin Deal θα πάρει τη θέση της στο μανίκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας που θα αγωνίζεται στην Premier League.

Η εταιρία με έδρα τη Λάρνακα, όπως ανακοινώθηκε θα διαφημίζεται και στις led-πινακίδες του σταδίου Molineux, έδρα των «Λύκων».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top