Παντρεύτηκαν στην Κύπρο και μετά τους ακύρωσαν τη δεξίωση λόγω Μουντιάλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παντρεύτηκαν στην Κύπρο και μετά τους ακύρωσαν τη δεξίωση λόγω Μουντιάλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με προειδοποίηση μόλις τριών ημερών, τους ακύρωσαν την κράτηση που είχαν για την δεξίωση του γάμου, για μικρότερη αίθουσα, λόγω… Μουντιάλ!

Ο αγώνας Αγγλίας – Σουηδίας, για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, στάθηκε εμπόδιο στα όνειρα ενός ζευγαριού για την «ονειρεμένη» δεξίωση του γάμου τους.

Ο λόγος γιατί το μπαρ θα έστηνε στον χώρο γιγαντοοθόνες όπου το κοινό θα μπορούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των δυο χωρών.

Το ζευγάρι, Katrina και Samuel Williams, έκλεισαν τον χώρο στο μπαρ ένα χρόνο νωρίτερα, όπου και θα πραγματοποιείτο η δεξίωση του γάμου τους και αναμένονταν πέριξ των 200 καλεσμένων.

Το ζευγάρι Άγγλων, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην Κύπρο τον Ιούνιο και ένιωσαν συντετριμμένοι όταν οι υπεύθυνοι του χώρου τους ενημέρωσαν, τρεις μέρες πριν τον γάμο, πως θα τους μετακινούσαν σε μικρότερη αίθουσα, λόγω του Μουντιάλ.

Μπορεί το ζευγάρι να υπέστη αυτή την ταλαιπωρία εξαιτίας της εθνικής τους ομάδα, όμως οι δεύτεροι τους «δικαίωσαν» με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.