ΠΑΡΑ-THEMA

Οι «αναστόλες» της Εθνικής Φρουράς προκαλούν αλγεινή εντύπωση

Οι «αναστόλες» της Εθνικής Φρουράς προκαλούν αλγεινή εντύπωση

Αναστόλες. Έτσι τους ονομάζει η νεολαία αυτούς που με διάφορα προσχήματα προφασίζονται λόγους για να μην ταλαιπωρηθούν για έναν χρόνο, χωρίς φυσικά να εννοούν αυτούς που έχουν πραγματικό πρόβλημα υγείας.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί σε αυτούς που αποστρατεύονται σε λίγες βδομάδες, αλλά και σε αυτούς που κατατάσσονται τώρα τα παιδιά με το χαρτί στο χέρι που κατευθύνονται στο γραφείο του ψυχιάτρου του στρατοπέδου για να πάρουν την ΑΝΑΣΤΟΛΗ τους.

Εξ ου και το παρατσούκλι «αναστόλες» που τους έχει δοθεί, γιατί και πολλοί από αυτούς είναι επαναλαμβανόμενοι «αναστόλες». Το φαινόμενο αυτό ναι μεν έχει μειωθεί, αλλά πρέπει να εξαλειφθεί.

Ας καταλάβουν επιτέλους οι «αναστόλες» αλλά και οι γονείς τους πως ο στρατός είναι ένα μεγάλο Πανεπιστήμιο για να μην πούμε και το ελάχιστο, ότι είναι καθήκον προς την Πατρίδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top