ΠΑΦΟΣ: Τερμάτισε το άλκοτεστ και πολλές άλλες παρανομίες - Θα βρεθεί στη φυλακή

ΠΑΦΟΣ: Τερμάτισε το άλκοτεστ και πολλές άλλες παρανομίες - Θα βρεθεί στη φυλακή

Στην Πάφο, το Επαρχιακό Δικαστήριο, επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός μήνα, αλλά και στέρηση της άδειας οδηγού για έξι μήνες, σε 36χρονο, για τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και άλλα αδικήματα.

Το πρωί της 4ης Ιουλίου 2018, σε δρόμο της Πάφου, ο 36χρονος προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο, από μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και οδηγώντας επικίνδυνα, προσπάθησε να διαφύγει. Όταν μετά από λίγα λεπτά έγινε δυνατή η ανακοπή του, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε έχοντας στην εκπνοή του ποσότητα αλκοόλης 113μg%, αντί 22μg%, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας για το αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE