ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη για τον τραγικό χαμό του Δημήτρη… «Έφυγε άδικα… Αείμνηστος ΑΕΛίστας» – PIC

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη για τον τραγικό χαμό του Δημήτρη… «Έφυγε άδικα… Αείμνηστος ΑΕΛίστας» – PIC

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον αδικοχαμένο Δημήτρη Ζήνωνος που έχασε την ζωή του σε εργατικό ατύχημα την Πέμπτη (12/7).

Ο Δημήτρης καταπλακώθηκε την Πέμπτη (12/7) από το φορτηγό που ο ίδιος οδηγούσε, κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της εκφράζει βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια ενός αείμνηστου ΑΕΛίστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε αναλυτικά:

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ Δημόσια ΛΤΔ κ. Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ , το προσωπικό και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του αείμνηστου ΑΕΛίστα Δημήτρη Ζήνωνος που έφυγε άδικα χθες εν ώρα εργασίας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ Δημόσια ΛΤΔ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE