ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αβασάνιστα «θυσιάζονται» οι Κύπριοι παίχτες…

Αβασάνιστα «θυσιάζονται» οι Κύπριοι παίχτες…

Να σας πω την αλήθεια ξαφνιάστηκα όταν πληροφορήθηκα ότι ενημερώθηκαν πως θα πάνε δανεικοί οι Μάριος Ηλία και Αντρέας Φράγκου. Για τον Μαύρου, ήταν γνωστό εδώ και μέρες, ότι δεν είναι στα πλάνα της νέας σεζόν. 

Με βαριά καρδιά πρέπει να έλαβε την απόφαση ο Κέρκεζ, να διαμηνύσει στους δυο παίχτες την σχετική απόφαση. 

Δεν ισχυρίζομαι ότι τα δυο παιδιά είναι σούπερ-παιχταράδες, αλλά νομίζω ότι μπορούσαν να «κρατήσουν» μια θέση στο φετινό ρόστερ της ΑΕΛ. 

Για τον Μάριο Ηλία, είναι ξεκάθαρο ότι έπαιξε ρόλο η απόφαση τους να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Ουρουγουανό σέντερ φορ Nταβίτ Τεξέιρα. Επειδή φαίνεται ότι ήταν δύσκολος στις διαπραγματεύσεις για πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του. 

Το πρόβλημα είναι ότι «τσακίζει» την ψυχολογία των δυο παιδιών, το ότι αποφάσισαν να τους κόψουν. Παρότι πριν μερικές εβδομάδες, τους είπαν να περάσουν από τα γραφεία του προέδρου για να υπογράψουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου. 

Έχουμε πρόβλημα αγαπητοί αναγνώστες σε τούτο τον τόπο. Αβασάνιστα «θυσιάζονται» οι Κύπριοι παίχτες. Δεν τους στηρίζουν, όσο επαγγέλλονται μερικοί. Όχι μόνο στην ΑΕΛ, είναι γενικότερο το ζήτημα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top