ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η μεταγραφή – έκπληξη ανακοινώθηκε! «Ο θηλυκός Ιμπραϊμοβιτς» στην «Μπάρτσα» Κύπρου – Πρώτες δηλώσεις

Η μεταγραφή – έκπληξη ανακοινώθηκε! «Ο θηλυκός Ιμπραϊμοβιτς» στην «Μπάρτσα» Κύπρου – Πρώτες δηλώσεις

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Barcelona FA ανακοινώνει την απόκτηση της Κύπριας επιθετικού, Άνδρης Βιολάρη.

Αναλυτικά:

«Έκπληξη επιφύλασσε η Διοίκηση στο τέλος του προγραμματισμού με προσθήκη από το άνω ράφι του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, δείχνοντας ακόμα μια φορά έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στις Κύπριες Ποδοσφαιρίστριες φτάνοντας τις 12 σε αριθμό στο φετινό ρόστερ.

Άντρη Βιολάρη η εκλεκτή, ο Θηλυκός Ιμπραίμοβιτς, όπως την φωνάζουν οι συμπαίκτριες της στην Εθνική μας ομάδα και όχι μόνο. Η 22χρονη Διεθνής ξεκίνησε την καριέρα της στην ¨Ενωση Νέων Παραλιμνίου σε ηλικία 12 ετών. Από την ηλικία των 13 μέχρι και των 18 χρόνων αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων πετυχαίνοντας 35 γκολ και κάπου εκεί κίνησε το ενδιαφέρον της τότε μόνιμης Πρωταθλήτριας Απόλλων και πήρε μεταγραφή.

Την πρώτη αναγνωριστική σαιζόν η 18χρονη πλέον Άντρη πέτυχε 16 τέρματα δείχνοντας ότι το μέλλον της ανήκει και την αμέσως επόμενη χρονιά πετυχαίνοντας 44 τέρματα σάρωσε ότι βραβείο βρήκε μπροστά της, αφού πέραν του Νταμπλ με την ομάδα της ,ανακηρύχτηκε πρώτη σκόρερ, Πολυτιμότερη Παίκτρια στη Διοργάνωση και φυσικά στην καλύτερη ενδεκάδα του Πρωταθλήματος κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Τότε ήταν που ήρθε και η απόφαση να δοκιμάσει το επόμενο βήμα σε ένα Πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, αυτό της Ελλάδας μετακομίζοντας στις Ελπίδες Καρδίτσας οι οποίες φέτος θα αγωνίζονται και αυτές στο θεσμό του Uefa Womens Champions League, σαν Δευτεραθλήτριες Ελλάδας. Τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, παρόλο που μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση την άφησε παροπλισμένη για αρκετούς μήνες, η Κύπρια Άσσος πέτυχε 19 τέρματα βοηθώντας σημαντικά την ομάδα της στην φετινή της έξοδο στην Ευρώπη.

Σίγουρα ένα τέτοιο βιογραφικό δεν άφησε αδιάφορη την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να γίνει η Άντρη μέλος των Πρωταθλητριών δηλώνοντας πανέτοιμη για νέες διακρίσεις, πιο έμπειρη από ποτέ.

Σε δηλώσεις της η παίκτρια στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε:

< Από την Ελλάδα παρακολουθούσα ότι στο Κυπριακό Πρωτάθλημα ανέβαινε ο ανταγωνισμός και αναπτυσσόταν με γοργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον από την Πρωταθλήτρια Barcelona να μη με αφήσει αδιάφορη. Σίγουρα λειτούργησε σαν νέα πρόκληση για μένα, αφού το επίπεδο σε έμψυχο υλικό με πολλές ποιοτικές Ποδοσφαιρίστριες, είναι οι ιδανικές συνθήκες να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Οι Ευρωπαϊκές συμμετοχές της νέας μου ομάδας είναι ακόμη μια πρόκληση και άμεσος στόχος είναι να βοηθήσω να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στη διοργάνωση και φυσικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στις εγχώριες διοργανώσεις>».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top