ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «καμπανάκι» του Λέβι για να αποφύγουν τους… μπελάδες

Το «καμπανάκι» του Λέβι για να αποφύγουν τους… μπελάδες

Ο Ρόνι Λέβι ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (16/07), την 19μελή αποστολή της Ανόρθωσης που ταξιδέψει στην Αλβανία τα ξημερώματα της Τρίτης, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης (19/07, 18:00) με αντίπαλο τη Λάτσι.

Ως γνωστό, η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε δύσκολα στο πρώτο ματς με 2-1 στο άδειο λόγω τιμωρίας «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως δεν θα πάει στην Αλβανία για να υπερασπιστεί τη νίκη της, αλλά για να επιστρέψει στη βάση της με δεύτερη νίκη.

Ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές σε θέματα τακτικής, ενώ προορίζει για βασικό το Νίκα Κατσιαράβα που εξέτισε την τιμωρία του.

Αν αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα ο Γεωργιανός επιθετικός, λογικά θα παίξει στο πλάι του Ντούρις, με την Ανόρθωση να αγωνίζεται με δύο καθαρόαιμους φορ, δείγμα των προθέσεων του Λέβι γι΄ αυτό το παιχνίδι.

Ο Ισραηλινός έχει αναλύσει στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στο πρώτο ματς, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, προκειμένου να είναι πιο προσεκτικοί στη ρεβάνς, για να μη μπουν σε μπελάδες, αφού ναι μεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά το 2-1 είναι ρευστό σκορ και δεν θέλει και πολύ για να γίνει η ζημιά…

Τους ανέλυσε επίσης και τα δυνατά σημεία της Αλβανικής ομάδας, ζητώντας τους πιστή εφαρμογή στο πλάνο που θα καταστρώσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι και απόλυτη συγκέντρωση σε όλο το ματς. Και κυρίως, σεβασμό στον αντίπαλο και όχι υποτίμηση, για να σφραγιστεί η πρόκριση χωρίς περιπέτειες.

Θυμίζουμε τους 19 παίκτες που θα έχει μαζί του στην Αλβανία ο Λέβι, για τη ρεβάνς με τη Λάτσι:

Μάριο Φελγκέιρας, Γκόρντον Σίλντενφελντ, Έρβιν Κοφί, Ντάνιελ Πράνιτς, Ζοάο Βίκτορ, Νόσα Ιγκιεμπόρ, Γιώργος Οικονομίδης, Ρούμπεν Ράγιος, Σεκού Σισέ, Μπέκα Μικελτάντζε, Νίκα Κατσαράβα, Φύτος Κυριάκου, Δημήτρης Δημητρίου, Χρίστος Χατζηπασχάλης, Νικόλας Εγγλέζου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Μίχαλ Ντούρις, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Νταβιντ Στέμερ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top