Από τον «βάλτο» στον καύσωνα του ΓΣΠ για την ανατροπή – πρόκριση! Ο απόντας και τι λογαριάζει ο Αυγουστή

Από τον «βάλτο» στον καύσωνα του ΓΣΠ για την ανατροπή – πρόκριση! Ο απόντας και τι λογαριάζει ο Αυγουστή

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι ρεβάνς με τη Στούμπρας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανατροπή και συνάμα πρόκριση της Λεμεσιανής ομάδας στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, με έντονη βροχή και έναν αγωνιστικό χώρο αρκετό βαρύ με την μπάλα να μην κυλάει, έχασε την περασμένη Πέμπτη σε «νεκρό» χρόνο από τη Λιθουανική ομάδα εκτός έδρας με 1-0.

Μέσα στη ζέστη που επικρατεί εδώ και μέρες στη χώρα μας, και δη στη Λευκωσία και στο ΓΣΠ, ο Απόλλωνας η ώρα 20:00 καλείται να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να είναι αυτός ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στη Ζελέζνιτσαρ Σαράγεβο για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Με βασική απουσία αυτή του Κέβιν Μπρου, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος συνέστησε στους παίκτες σοβαρότητα, καθαρό μυαλό. πάθος και με σωστό, οργανωμένο παιχνίδι μπορεί ο Απόλλωνας να πετύχει τον στόχο του.

Αναμένεται ότι ο Κύπριος κόουτς θα έχει αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης βδομάδας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE