ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αλλαγή που… «παίζει» για την πρόκριση και το «εμπόδιο» που θα ζορίσει

Η αλλαγή που… «παίζει» για την πρόκριση και το «εμπόδιο» που θα ζορίσει

H Ανόρθωση η ώρα 18:00 στο «Laçi Stadium» αντιμετωπίσει την Αλβανική ομάδα, Λάτσι, στα πλαίσια των αγώνων ρεβάνς του α΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχοντας ως… ασπίδα το 2-1 του πρώτου αγώνα, καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, χωρίς ίχνος υποτίμησης, για να σφραγίσει το εισιτήριο πρόκρισης στον επόμενο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η επίσημη ενημέρωση έκανε λόγο πως η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.  Έτσι, ο Ρόνι Λέβι έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της Ανόρθωσης.

Ο τεχνικός ηγέτης της «Κυρίας», σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης βδομάδας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος, δεν αποκλείεται να προβεί σε μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα.  Ο Κατσαράβα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι της περασμένης βδομάδας, είναι κανονικά στη διάθεση Ρόνι Λέβι, με τον τελευταίον να καλοσκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή της αναμέτρησης στα Τίρανα, κάτι που εάν συμβεί αυτό τότε θα φέρει τον Μικελτάτζε να είναι στον πάγκο.

Κατά τα άλλα, στην τελευταία προπόνηση της Ανόρθωσης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λάτσι, διαπιστώθηκε ότι οι μπάλες που χρησιμοποιούνται στην Αλβανία έχουν μία σημαντική διαφορά σε σχέση με αυτές που χρησιμοποιούνται στις περισσότερες χώρες και δη στην Κύπρο μας.  Το παρατήρησαν και οι παίκτες του Ρόνι Λέβι, οι οποίοι είχαν να πουν την… κουβέντα τους στην προπόνηση όταν διαπίστωσαν ότι αυτές οι μπάλες βαραίνουν περισσότερο από αυτές που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Έτσι, τέτοιες θα είναι οι μπάλες που θα υπάρξουν στη ρεβάνς με τη Λάτσι, μιας και η ΟΥΕΦΑ από τον πλέι οφ προκριματικό γύρο και έπειτα μπορεί να ορίσει ποιες μπάλες θα χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια.  Μέχρι τον πλέι οφ προκριματικό γύρο οι Αλβανικές ομάδες στα εντός έδρας παιχνίδια τους έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους μπάλες.

Διαβάστε επίσης:

Με ποιον έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Ανόρθωση ο Λαβόρδε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top