ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε το σημείο που ξέσπασε η φωτιά - «Πιθανότατα από ρίψη αποτσίγαρου»

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε το σημείο που ξέσπασε η φωτιά - «Πιθανότατα από ρίψη αποτσίγαρου»

Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στην περιοχή Ακρούντας  διερευνά η Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ φαίνεται ότι εντοπίστηκε το σημείο από όπου ξέσπασε η φωτιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στο «Πρωινό Δρομολόγιο», ύστερα από μια πρώτη έρευνα που έγινε στην περιοχή, φαίνεται ότι η φωτιά ξέσπασε στα όρια του κύριου δρόμου από την Γερμασόγεια προς τον φράκτη της περιοχής, εντός κατοικημένης περιοχής και όπως ανέφερε: «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι ξεκίνησε από ρίψη αποτσίγαρου».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, επισήμανε ότι το βράδυ, έμειναν στην περιοχή 10 πυροσβεστικά οχήματα για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις. Η περιοχή θα επιθεωρείται και την Παρασκευή (20/7).

Από την πυρκαγιά επίσης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, καταστράφηκαν τέσσερις πάσσαλοι της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και ένας μετασχηματιστής, με αποτέλεσμα 7 περιοχές να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τις 4-6 το απόγευμα της Πέμπτης (19/7).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top