Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρός του τριμελούς Κακουργιοδικείου Έλενα Εφραίμ, στα πλαίσια συγγραφής της απόφασης του δικαστηρίου και μετά από τη μελέτη των τελικών, γραπτών, αγορεύσεων των πλευρών «διαπιστώσαμε ένα ζήτημα για το οποίο κρίναμε σκόπιμο ότι δικαιολογείται να επανανοίξουμε την υπόθεση».
Το ζήτημα, όπως είπε, αφορά στη νομική αρχή της εφαρμογής του ηπιότερου νόμου που ήγειρε η υπεράσπιση του Ευθύμιου Μπουλούτα και του Μάρκου Φόρου, εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων στην υπόθεση.
Ως εκ τούτου, το Δικαστήριο αποφάσισε να καλέσει την Εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής να απαντήσει στις 6 Σεπτεμβρίου επί του συγκεκριμένου νομικού ζητήματος και να εκδώσει την τελική του ετυμηγορία στις 12 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




