ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλευρό της Ελλάδας η Βουλγαρία και η Αυστρία - Έτοιμες για βοήθεια

Στο πλευρό της Ελλάδας η Βουλγαρία και η Αυστρία - Έτοιμες για βοήθεια

Την πρόθεσή τους για βοήθεια προς την Ελλάδα για τις πυρκαγιές, εξέφρασαν οι Πρωθυπουργοί της Βουλγαρίας και της Αυστρίας. 

"Οι σκέψεις μου βρίσκονται με τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στη Σουηδία, τη Λετονία και κυρίως στην Ελλάδα, όπου θρηνούμε πάνω από 50 νεκρούς. Είμαι περήφανος για την πυροσβεστική μας υπηρεσία που συμβάλλει στην αποφόρτιση της κατάστασης σε πνεύμα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, η χώρα του οποίου κατέχει την εξάμηνη κυλιόμενη προεδρία της ΕΕ ως το τέλος του 2018.

"Θέλω να εκφράσω τα θερμότερα μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα", δήλωσε από την πλευρά του ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ. "Η Βουλγαρία είναι έτοιμη να παράσχει τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα", τόνισε.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top