Η Κύπρος στέλνει 10 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών

Η Κύπρος στέλνει 10 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε βοήθεια ύψους 10 εκ. ευρώ ως βοήθεια προς τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Βοήθεια προς τα θύματα και τις πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα θα προσφέρει η Κυπριακή Κυβέρνηση με Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεδρίασε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι «μπροστά στην τεραστίων διαστάσεων καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική, η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας εκφράζει βαθύτατη θλίψη και συλλυπητήρια για τους νεκρούς, ελπίδα για την ανεύρεση προσώπων που ακόμη αγνοούνται και ευχές για την αποθεραπεία των τραυματιών.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE