ΠΑΦΟΣ: Προσπαθούσε να διασταυρώσει και τον παρέσυρε όχημα

ΠΑΦΟΣ: Προσπαθούσε να διασταυρώσει και τον παρέσυρε όχημα

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε ένα πρόσωπο μετά από τραυματισμό του από διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για πεζό 30 ετών από την Ρουμανία ο οποίος παρασύρθηκε στις 14:00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης (26/07) από διερχόμενο όχημα στην οδό Αθηνών στην προσπάθεια του να διασταυρώσει το δρόμο.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 30χρονο στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 30χρονος υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE