ΤΡΕΛΑ για Μάγκλιτσα και είναι Σεράγεβο γι’ αυτόν!

ΤΡΕΛΑ για Μάγκλιτσα και είναι Σεράγεβο γι’ αυτόν!

Πέρα των λίγων φιλάθλων που μετέβησαν στο Σεράγεβο με την αποστολή του Απόλλωνα για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα κόντρα στη Ζελέζνιτσαρ, τη στήριξη των κυανολεύκων θα έχουν ακόμη 20 περίπου άτομα που είναι φίλοι και συγγενείς του ποδοσφαιριστή, Άντον Μάγκλιτσα.

Ως γνωστό ο Μάγκλιτσα είναι Κροάτης, και δεν αποκλείεται από τη γειτονική χώρα της Βοσνίας να έχουν κάνει αποκλειστικά το ταξίδι οι φίλοι και συγγενείς του για να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια του ιδίου και του Απόλλωνα απέναντι στην ομάδα του Σεράγεβο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE