ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες της ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες της ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 1 Αυγούστου,  μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 4 μ.μ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής, θα διεξάγονται εργασίες από την Α.Η.Κ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι 500μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας ή/και σε συνδυασμό με ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας από την Αστυνομία.

To Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 1 Αυγούστου – 20 Αυγούστου, η κεντρική πλατεία της κοινότητας Κάτω Πύργου από τη διασταύρωση της λεωφ. Νικολάου Παπαγεωργίου με την οδό Χριστόδουλου Αγαπίου θα παραμένει κλειστή λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πύργου, ως ακολούθως:

  • Την Παρασκευή, 3/8/2018, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 02:00 το πρωί της επόμενης ημέρας (4/8/2018)
  • Στις 7/8/2018 και την περίοδο 16/8/2018 – 18/8/2018, η πλατεία θα είναι κλειστή από την είσοδο του Δημοτικού Σχολείου μέχρι τη διασταύρωση της λεωφ. Νικ. Παπαγεωργίου με την οδό Χρ. Αγαπίου από τις 15:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επομένης ημέρας.
  • Την περίοδο  1/8/2018 – 20/8/2018, μεταξύ των ωρών 18:00 – 24:00 τα μεσάνυχτα το αργότερο, θα γίνεται πεζοδρομοποίηση της πλατείας μεταξύ της λεωφ. Νικολάου Παπαγεωργίου και της οδού Χριστόδουλου Αγαπίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία  που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top