LIKE ONLINE

Μπουλντόζες πατάνε αυτοκίνητα αξίας εκατομμυρίων - Μέτρα κατά διαφθοράς - VIDEO

Μπουλντόζες πατάνε αυτοκίνητα αξίας εκατομμυρίων - Μέτρα κατά διαφθοράς - VIDEO

Lamborghini, Porsche, Mercedes-Benz και άλλα αυτοκίνητα αξίας καταστρέφονται ολοσχερώς, ύστερα από διαταγή του Προέδρου των Φιλιππίνων!

Για ακόμη μια φορά στις Φιλιππίνες, πανάκριβα αυτοκίνητα βρήκαν... φρικτό θάνατο, από μπουλντόζα! Ο Πρόεδρος της χώρας, ακολούθησε αυτή την «επαναστατική μέθοδο» για να τιμωρήσει τους παράνομους εισαγωγείς πολυτελών αυτοκινήτων.

Για αυτό, προχώρησε σε κατάσχεση των οχημάτων, με σκοπό να τα καταστρέψει. Συνολικά, 68 αυτοκίνητα έγιναν άμορφη μάζα σιδερικών και μέσα σε αυτά είχαμε μια Lamborghini Gallardo, κάποιες Porsche, διάφορες Mercedes-Benz και άλλα.

Με αυτή την τακτική, η ηγεσία της χώρας πιστεύει ότι θα αποθαρρύνει την παράνομη εισαγωγή αυτοκινήτων, με τους λαθρεμπόρους να πιστεύουν ότι θα βγάλουν χρήματα από την πώληση αυτών των οχημάτων. Κρίμα πάντως, που καταστράφηκαν μερικά μοντέλα-έργα τέχνης της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 https://www.youtube.com/watch?v=nMOcHvW7lHg

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top