ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Χειροπέδες σε δύο Τουρκοκύπριες- Έκρυβαν σε βαλίτσες το «εμπόρευμα»

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Χειροπέδες σε δύο Τουρκοκύπριες- Έκρυβαν σε βαλίτσες το «εμπόρευμα»

Κατάσχεση αδασμοαφορολογήτων τσιγάρων στο Σημείο Διέλευσης Αγίου Δομετίου και σύλληψη δύο γυναικών που έρχονταν απο τις κατεχόμενες περιοχές. Τι αναφέρει ανακοίνωση του Τμ. Τελωνείων Κύπρου

Το απόγευμα της 31ης Ιουλίου 2018, κατά τον συνήθη έλεγχο των διερχομένων οχημάτων από το Σημείο Διέλευσης του Αγίου Δομετίου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων ανέκοψαν για έλεγχο όχημα με αριθμούς εγγραφής του ψευδοκράτους, το οποίο οδηγούσε Τουρκοκύπρια, με συνεπιβάτη άλλη Τουρκοκύπρια.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε 4 βαλίτσες, οι οποίες βρίσκονταν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, 251 συσκευασίες των 200 τεμαχίων και 2 συσκευασίες των 20 τεμαχίων τσιγάρα με διάφορες μάρκες.

Οι εν λόγω Τουρκοκύπριες συνελήφθηκαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αφορολογήτων τσιγάρων, της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων και της παραβίασης των όρων του Κανονισμού της πράσινης γραμμής, ενώ η ποσότητα των τσιγάρων που εντοπίστηκε, η φορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα € 9,000, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη παράνομη μεταφορά της από τα κατεχόμενα, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Η υπόθεση διερευνάται από το το Τμήμα Τελωνείων και αναμένεται όπως αύριο οι δύο Τουρκοκύπριες θα παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top