ΠΑΦΟΣ: Ανήλικη παρασύρθηκε από όχημα

ΠΑΦΟΣ: Ανήλικη παρασύρθηκε από όχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (31/4) στην Κάτω Πάφου, από το οποίο τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ανήλικη.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, όταν το όχημα που οδηγούσε άνδρας, παρέσυρε ανήλικη που κινείτο πεζή.

Η τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο, για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ανήλικη ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Το ατύχημα εξετάζει η Τροχαία Πάφου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE