Κύπριος διεθνής χαφ ΕΚΛΕΙΣΕ σε Αγγλικό κλαμπ! Ποιοι κάνουν κουμάντο

Κύπριος διεθνής χαφ ΕΚΛΕΙΣΕ σε Αγγλικό κλαμπ! Ποιοι κάνουν κουμάντο

Στην Αγγλική ομάδα Χαρινγκέϊ Μπόρο υπέγραψε για ένα χρόνο, ο 23χρονος διεθνής χαφ Γιώργος Αρέστη. Πρόκειται για ομάδα που εδρεύει στην περιοχή Τότεναμ στο Λονδίνο και αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα (Δ’ κατηγορίας). 

Koυμάντο στην εν λόγω ομάδα κάνουν Κύπριοι. Πρόεδρος της είναι ο Άκι Αχιλλέα και προπονητής της ο Τομ Λοίζου (Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες). 

Ο Αρέστη αποφάσισε να ξενιτευτεί για κάποιο χρονικό διάστημα, επειδή στην Κύπρο οι ομάδες που του είχαν προτείνει να αγωνιστεί κοντά τους, του πρόσφεραν ουσιαστικά «ένα ψωμί τζαι ένα χαλλούμι». Εννοούμε πολύ χαμηλό πακέτο απολαβών. 

Στην Αγγλική ομάδα θα έχει απολαβές περίπου 2 χιλιάδες λίρες μηνιαίως, διαμονή και όχι μόνο. 

Παράλληλα με την παρουσία του στην Χαρινγκέϊ Μπόρο, ο Γιώργος Αρέστη θα εγγραφεί και σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου για μεταπτυχιακό (έχει ήδη πάρει πτυχίο σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου). 

Tα τελευταία δυο χρόνια ο 23χρονος χαφ ήταν στον Εθνικό Άχνας. Πέρασε επίσης από Δόξα, Αγία Νάπα, Ένωση και Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE