ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας και ΑΕΚ στο… πεδίο μάχης του Γιουρόπα! Όλες οι πληροφορίες

ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας και ΑΕΚ στο… πεδίο μάχης του Γιουρόπα! Όλες οι πληροφορίες

Σε ρυθμούς επαναληπτικών της δεύτερης φάσης του Europa League μπήκαν οι ομάδες και την Πέμπτη 2 Αυγούστου θα έχουμε δύο αγώνες στην Κύπρο και ένα εκτός έδρας.

Χρονικά πρώτη θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της η ΑΕΚ, που θα φιλοξενήσει στο ΑΕΚ – Αρένα την Dundalk FC στον επαναληπτικό του 0-0. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 (απευθείας από τη Cytavision Sports 3).

Στις 19:00 θα αρχίσει ο επαναληπτικός του ΑΠΟΕΛ με τη Flora Tallin (5-0 το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι) στο Lilleküla Stadium, χωρητικότητας 14246 θέσεων. Απευθείας μετάδοση από τη Cytavision Sports 1.

Στις 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τη Željezničar στον επαναληπτικό του 2-1. Απευθείας μετάδοση από τη Cytavision Sports 2.

Κλήρωση 3ης προκριματικής φάσης
*Το ΑΠΟΕΛ ξεπερνώντας το εμπόδιο της Flora Tallin, θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League την Hapoel Beer Sheva που αποκλείστηκε από τη Dinamo Zagreb στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

*Η ΑΕΚ αν αποκλείσει την Dundalk, θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Άγιαξ – Στουρμ Γκρατς από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στον πρώτο αγώνα νίκησε ο Άγιαξ με 2-0 και ο επαναληπτικός θα γίνει σήμερα Τετάρτη.

*O Απόλλωνας αν αποκλείσει τη Željezničar, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Dinamo Brest Λευκορωσίας – Ατρομήτος. Στον πρώτο αγώνα νίκησαν οι Λευκορώσοι με 4-3.

Οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League θα διεξαχθούν στις 9 και 16 Αυγούστου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top