ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ

Ακόμα πιο αναβαθμισμένα θα είναι τα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μετά και τη χορηγική συμφωνία της ΚΟΠ με τη Lidl, η οποία θα είναι χορηγός διατροφής των Παιδικών Πρωταθλημάτων.

 
Με σλόγκαν «Μαζί σε κάθε φάση», η χορηγία της Lidl περιλαμβάνει, σειρά από ενέργειες που αποσκοπούν στην άριστη διατροφή των μικρών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών.
 
Με επισκέψεις σε Ακαδημίες και ομάδες ποδοσφαίρου, η Lidl αναλαμβάνει να μεταφέρει μηνύματα ισορροπημένης διατροφής στους μικρούς ποδοσφαιριστές.
 
Οι εγγραφές των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 άρχισαν από τις 10 Ιουλίου και θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.
 
Τα Πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η ΚΟΠ σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε, θα αρχίσουν στις 27 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2019 με τη διοργάνωση της τελικής φιέστας.
 
Η εγγραφή ομάδων για τα σωματεία και τις ιδιωτικές ακαδημίες γίνεται μέσω του συστήματος COMET, στο οποίο έχουν πρόσβαση.
 
Η διαδικασία θα γίνεται με την εγγραφή ομάδας αλλά και επιλογής του Πρωταθλήματος που θα λαμβάνει μέρος.
 
Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ δημοσιεύονται επίσης τα νέα έντυπα εγγραφής και μεταγραφής ποδοσφαιριστών για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.
 
Πηγή: ΚΟΠ
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top