ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ κινήσεις ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ – Τι θα γίνει στον αγώνα με Παναθηναϊκό, αλλά και κάθε εντός έδρας παιχνίδι

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ κινήσεις ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ – Τι θα γίνει στον αγώνα με Παναθηναϊκό, αλλά και κάθε εντός έδρας παιχνίδι

Ανακοίνωση από την Ομόνοια Ποδόσφαιρο αναφέρει:

«Μετά από απόφαση της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια και τις χορηγίες του φιλικού αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – Παναθηναϊκός, θα προσφερθούν για στήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, αλλά και στον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό “Hope For Childern”.

Επίσης, θα κυκλοφορήσει στο γήπεδο λαχνός για επιπλέον οικονομική βοήθεια. Ο λαχνός θα διατίθεται έξω από τις εισόδους του σταδίου ΓΣΠ, αλλά και στις κερκίδες κατά τη διάρκεια και στο ημίχρονο του αγώνα. Θα έχει αξία €2 και δώρο μια επίσημη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2018-19, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές.

Στο Θεωρείο 24 θα φιλοξενηθούν παιδιά από το “Hope For Children”. Το Θεωρείο 24 θα κρατηθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ώστε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να φιλοξενούνται ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top