ΑΘΛΗΤΙΚΑ

One man SHOW! Με τέτοιο Παπουλή ΔΕΝ χάνει και ΠΡΟΚΡΙΣΗ

One man SHOW! Με τέτοιο Παπουλή ΔΕΝ χάνει και ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον ηγέτη Φώτη Παπουλή που πέτυχε δύο γκολ (2′, 57′ πεν., 90′) ο Απόλλωνας πέρασε στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με δεύτερη νίκη απέναντι στη Ζελέσνιτσαρ.

Μπορεί το γκολ του Ζετς στο 43ο λεπτό, με το οποίο η Ζελέσνιτσαρ ισοφάρισε σε 1-1 να άγχωσε για λίγο τον Απόλλωνα όμως οι γαλάζιοι του Αυγουστή ήταν εμφανώς ανώτεροι και πήραν πανάξια πρόκριση με δύο νίκες σε Βοσνία και Κύπρο.

Κομβικός ο Παπουλής που ήταν πραγματικός ηγέτης και κίλερ, πολύ καλό παιχνίδι και πάλι ο Ζοάο Πέδρο ενώ η αμυντική λειτουργία της ομάδας πέραν από την φάση του 43′ πήρε και πάλι σχεδόν άριστα. 

Εικόνα αγώνα

Α’ Ημίχρονο

Ο Απόλλωνας ήταν σοβαρός για 43 λεπτά και με το γκολ του Παπουλή έλεγχε πλήρως τον αγώνα όμως λίγο πριν το τέλος του γκολ του Ζετς τον άγχωσε.

Ο Παπουλής είχε όρεξη και μπήκε φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο σκοράροντας μόλις στο 3ο λεπτό! Ο Ελλαδίτης άσος πήρε την μπάλα από το κέντρο, ξεπέρασε τον αντίπαλο του με σπριντ και στο τετ-α-τετ με τον Κιοσέφκσι δεν λάθεψε ανοίγοντας το σκορ.

Στη συνέχεια και μέχρι το 20′ ο Απόλλωνας απείλησε άλλες τρεις φορές. Δύο με τον Παπουλή αναγκάζοντας τον Κιοσέφκσι σε μια μεγάλη απόκρουση στο 15′ ενώ στο 17ο λεπτό ο Πέδρο σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πλήρως με τον Απόλλωνα να ελέγχει και να μη απειλείται όμως μετά από ένα μελέ στην περιοχή των γαλάζιων ο Ζετς έστειλε την μπαλα στα δίχτυα.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε πιο σοβαρός και δεν άφησε την Ζελέσνιτσαρ να το πιστέψει ενώ ο Αυγουστή έριξε στο ματς τους Ζελάγια και Φακούντο Περέιρα (στη θέση των Σκέμπρι και Μάγκλιτσα) για να φρεσκάρει την επίθεση του.

Και ενώ έλεγχε τον αγώνα στο 57ο λεπτό ήρθε το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπουλή. Οι γαλάζιοι συνέχισαν να απειλούν με στημένες φάσεις και ο Γιούστε δις (62′ και 65′) δεν κατάφερε να νικήσει τον Κιοσέφσκι μετά από κόρνερ του Περέιρα.

Στο 72′ μια κεφαλιά του Ζελάγια απομακρύνθηκε και πάλι με δυσκολία από τον Κιοσέφκσι ενώ οι Βόσνιοι απείλησαν στο 76′ όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ από κοντά του Μπιαγκόγεβιτς έφυγε εκτός εστίας.

Στο 80ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Ζελέσνιτσαρ αρνήθηκε το χατ-τρικ στον Παπουλή καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό πλασέ του Ελλαδίτη.

Εν τέλει, ότι δεν έγινε στο 80′ έγινε στο 90′ με τον Παπουλή να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ και με γλυκό πλασέ να νικάει για τρίτη φορά τον Κιοσέφσκι εν μέσω αποθέωσης. Κάπως έτσι και ο Απόλλωνας πέρασε στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ…

Ενδεκάδες:

Απόλλων: Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Γιούστε, Χάμπος, Σακέτι, Παπουλής, Σκέμπρι, Σαρδινέρο, Μάγκλιτσα

Ζελέζνιτσαρ: Κιοσέφσκι, Πάβιτς, Τζούρτζουριτς, Μπάκρατς, Ζεκ, Κρπιτς, Μπογκίτσεβιτς, Σέχιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Βράνιες, Βεσελίνοβιτς

Κίτρινες: Παπουλής /Zεκ,Κρπιτς, Βράνιες, Ζεκ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top