ΛΑΡΝΑΚΑ: Θεία δίκη – Έκλεψε αυτοκίνητο και αυτό τον… τιμώρησε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θεία δίκη – Έκλεψε αυτοκίνητο και αυτό τον… τιμώρησε

Μυστήριο με αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο στον παλιό δρόμο Σκαρίνου – Κοφίνου.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Παρασκευής 03/08) ειδοποιήθηκε ο αστυνομικός σταθμός Κοφίνου ότι υπάρχει τροχαίο ατύχημα στον προαναφερθέντα δρόμο.

Όταν μετέβησαν στο σημείο μέλη της αστυνομικής δύναμης διαπίστωσαν ότι όντως στο δρόμο υπήρχε ανατραπέν αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ο οδηγός του οχήματος στο σημείο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις των μελών της αστυνομικής δύναμης, φάνηκε πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό κινήθηκε πιο αριστερά κι εν συνεχεία κτύπησε σε ανάχωμα και δένδρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κοφίνου για κατάθεση, ωστόσο, δήλωσε πλήρη άγνοια για το περιστατικό.

Ανέφερε ότι το όχημα ήταν σταθμευμένο σε μάντρα ζώων στον Άγιο Θεόδωρο και πως είχε δηλωθεί από τον ίδιο ως ακινητοποιημένο.

Εξήγησε ότι τα κλειδιά βρίσκονταν στην μίζα και ότι το αυτοκίνητο ήταν ξεκλείδωτο και κατά συνέπεια δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να το πήρε.

Το σίγουρο είναι ότι εκείνος που έκλεψε το αυτοκίνητο, τιμωρήθηκε για την πράξη του...

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE