ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε η νεκροψία -Έσβησε στην θάλασσα του Lady’s mile γνωστός μηχανολόγος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε η νεκροψία -Έσβησε στην θάλασσα του Lady’s mile γνωστός μηχανολόγος

Την τελευταία του πνοή στην θάλασσα άφησε την Τετάρτη 01/08 το απόγευμα, άντρας από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 73χρονος άντρας ενώ βρισκόταν γύρω στις 18:00 στην παράλια του Lady’s mile, έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως μας αναφέρθηκε, του παρασχέθηκαν επί τόπου καρδιομαλάξεις και ακολούθως μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο των Βρετανικών Βάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Να σημειώσουμε πως πριν χάσει τις αισθήσεις του, ο άτυχος 73χρονος κολυμπούσε στη θάλασσα.

Την Παρασκευή 03/08 διενεργήθηκε νεκροτομή επί της σορού από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα η οποία απεφάνθη πως ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό εντός του ύδατος.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για τον 73χρονο Ανδρέα Κάττου επιθεωρητή Μηχανολογίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE