ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ απόρριψης πρότασης από Ομόνοια και μεταγραφή στην Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ απόρριψης πρότασης από Ομόνοια και μεταγραφή στην Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κόκος Παναγή.

Καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής στη ραδιοφωνική εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport FM, ο Κόκος Παναγή ανέφερε ότι ως παίκτης της Αλκής Λάρνακας που ήταν, δεν πήγε στην Ομόνοια που είχε πρόταση, αλλά μετέπειτα μετακόμισε στην Ανόρθωση.

Συγκεκριμένα, αυτά που ανέφερε ο Κόκος Παναγή περί αυτού στην εκπομπή ήταν «Δεν θυμάμαι πριν από εμένα να μεταφέρθηκε κάποιος από αριστερό σε δεξί σωματείο όταν πήγα από την Αλκή στην Ανόρθωση. Στα 20 μου χρόνια είχα πρόταση από την Ομόνοια Λευκωσίας και η ομάδα μου είπε ότι ήταν χαμηλή. Ε το ‘90 ήρθε η Ανόρθωση, με 50.000 χιλιάδες λίρες και δύο ποδοσφαιριστές και πήγα στην Ανόρθωση. Αγαπούσα το ποδόσφαιρο, ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Προερχόμουν και από μια φτωχή οικογένεια και ήθελα να βγάλω τα προς το ζην αλλά πάντα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top