Ξανά στο Υπουργείο οι εκπαιδευτικοί - Νέες συζητήσεις με τον Κώστα Χαμπιαούρη

Ξανά στο Υπουργείο οι εκπαιδευτικοί - Νέες συζητήσεις με τον Κώστα Χαμπιαούρη

Ξανά στο ίδιο τραπέζι εκπαιδευτικοί και υπουργός Παιδείας, ύστερα από επιστολή που έστειλαν οι πρώτοι, με τις τελικές τους θέσεις και την πρόσκληση του κ. Χαμπιαούρη για νέα συνάντηση.

Συγκριμένα, την Παρασκευή (3/8) οι εκπαιδευτικές οργανώσεις έστειλαν κοινή επιστολή προς τον κ. Κώστα Χαμπιαούρη, στην οποία υπάρχουν τρία παραρτήματα, ένα για κάθε οργάνωση, με την οποία κατατίθενται οι εισηγήσεις κάθε οργάνωσης, για την αντιμετώπισης της κρίσης στο χώρο της παιδείας και στην συνέχεια ο υπουργός τους προσκάλεσε σε νέα συνάντηση.

Η συνάντηση καθορίστηκε για τις 11 το πρωί του Σαββάτου (4/8) και σκοπό έχει τις έναρξη εντατικών διαβουλεύσεων με στόχο να κλείσουν τα ανοιχτά θέμα εντός του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE