ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΨΑΧΝΕΙ για Φερνάντεζ! (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ)

Το ΨΑΧΝΕΙ για Φερνάντεζ! (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ole, ο Αριέλ Ιμπαγκάσα ψάχνει για λογαριασμό του Ολυμπιακού την περίπτωση του 26χρονου μέσου της Γοδόι Κρουζ, Πολ Φερνάντες.

Ακόμα μία περίπτωση στην Αργεντινή ψάχνει ο Ολυμπιακός που καίγεται για ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ole, οι «ερυθρόλευκοι» μέσω του Αριέλ Ιμπαγκάσα έχουν ψάξει την περίπτωση του Γκιγέρμο Ματίας «Πολ» Φερνάντες.

Ο 26χρονος μέσος ανήκει στην Γοδόι Κρουζ και η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν θεωρείται, αφού βρίσκεται στο στόχαστρο της Ράσινγκ Κλουμπ, που επίσης καίγεται να βρει έναν κεντρικό μέσο, μετά την αποτυχία του Αγουστίν Αλιόνε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Για τον παίκτη έχει δείξει ενεργό ενδιαφέρον και η Ρίβερ Πλέιτ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 26χρονος Αργεντινός μέσος είναι παιδί των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς (έκανε 43 συμμετοχές με τη φανέλα της) που δόθηκε δανεικός σε Ροζάριο Σεντράλ και Γοδόι Κρουζ, στην οποία ανήκει την τελευταία τριετία. Πέρυσι είχε 3 γκολ και 4 ασίστ σε 24 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ήταν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της Γοδόι Κρουζ, η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top