LIFESTYLE

Απεβίωσε η Ρίκα Βαγιάνη, κόρη του θρύλου των αθλητικών μεταδόσεων Γιάννη Διακογιάννη

Απεβίωσε η Ρίκα Βαγιάνη, κόρη του θρύλου των αθλητικών μεταδόσεων Γιάννη Διακογιάννη

Μόλις στα 56 της χρόνια η Ρίκα Βαγιάνη 'έφυγε΄από την ζωή. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, κόρη του δημοσιογράφου Γιάννη Διακογιάννη, Ρίκα Βαγιάνη άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 56 ετών.  

Τους τελευταίους μήνες η Ρίκα Βαγιάνη ανέβαινε τον δικό της γολγοθά, καθώς νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έχοντας χτυπηθεί από καρκίνο στον πνεύμονα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δημοσιογράφος είχε επιλέξει να δώσει τη μάχη της αθόρυβα, έχοντας στο πλευρό της μόνο την οικογένειά της. Προτίμησε να μη μάθει κανείς λεπτομέρειες για την υγεία της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως είχε δεχθεί λίγες επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Η Ρίκα Βαγιάνη είχε γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Ηταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και εργάστηκε ως ηθοποιός σε πρώτη φάση, στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. 


Από το 1979 ως το 2012 εργάστηκε χωρίς διακοπή στην έντυπη, ηλεκτρονική και ψηφιακή δημοσιογραφία.
Παράλληλα είχε εκδώσει δύο βιβλία για παιδικές ηλικίες.
Ηταν παντρεμένη και είχε ένα γιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top