ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε σε υποστατικό για... δύο πορτοφόλια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε σε υποστατικό για... δύο πορτοφόλια

Καταγγέλθηκε την Κυριακή (12/8) στην Αστυνομία από δύο γυναίκες στη Λεμεσό, ότι ενώ βρίσκονταν σε υποστατικό για σκοπούς εργασίας, αντιλήφθηκαν άγνωστο πρόσωπο να εισέρχεται εντός του υποστατικού.

Το άγνωστο πρόσωπο αφού παρέμεινε λίγα λεπτά, στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας, ενώ από έλεγχο που έκαναν οι δύο γυναίκες, διαπίστωσαν, ότι είχαν κλαπεί τα πορτοφόλια τους.

Ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία, μέλη της οποίας εντόπισαν άγνωστο πρόσωπο σε συγκεκριμένη οδό, το οποίο έμοιαζε με την περιγραφή που έδωσαν οι δύο γυναίκες.

Αφού ανακόπηκε, του έγινε έρευνα και στην κατοχή του εντοπίστηκαν τρία πορτοφόλια (δύο γυναικεία και ένα αντρικό), για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 47χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Οι δύο γυναίκες κλήθηκαν στον Σταθμό, όπου αναγνώρισαν τον 47χρονο, καθώς επίσης και τα πορτοφόλια τους.

Εναντίον του 47χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top