ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη λίστα και ο Πελέ

Στη λίστα και ο Πελέ

Τη στιγμή που το σίριαλ Γκιγιέρμε συνεχίζεται, στον Ολυμπιακό εξετάζουν και την περίπτωση του Πελέ της Μονακό για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ της Λα Κορούνια να αποτελεί την προτεραιότητα των Πειραιωτών, αλλά όσο δεν έρχεται η οριστική συμφωνία με τους Ισπανούς, τόσο οι «ερυθρόλευκοι” θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και σε άλλες περιπτώσεις.

Εσχάτως στη λίστα προστέθηκε και εξετάζεται προσεκτικά το όνομα του Ζουντίλσον Μααντού Τουνκάρα Γκόμες ή αλλιώς Πελέ, σύμφωνα με τη «Sportday”. Η Μονακό απέκτησε φέτος τον 26χρονο Πορτογάλο μέσο από τη Ρίο Αβέ έναντι 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο φαίνεται ότι… περισσεύει από το ρόστερ της γαλλικής ομάδας και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επιθυμεί να παραχωρηθεί δανεικός για να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Την περσινή σεζόν ο Πελέ μέτρησε συνολικά 38 ματς με 7 γκολ στην Πορτογαλία, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της χώρας, αλλά επέλεξε να αγωνιστεί στη μεγάλη εθνική της Γουινέας.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top