ΔΙΕΘΝΗ

Εκπρόσωπος ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Η Τουρκία δεν είναι υπέρ του οικονομικού πολέμου»

Εκπρόσωπος ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Η Τουρκία δεν είναι υπέρ του οικονομικού πολέμου»

Ο Ιμπραήμ Καλίν, εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε δήλωση την Τετάρτη (15/8) αναφέρθηκε φυσικά και στο θέμα της τουρκικής οικονομίας.

«Βλέπουμε ότι η πορεία προς μία καλή εικόνα ξεκίνησε χτες και προσδοκούμε ότι αυτή η εικόνα θα συνεχιστεί», είπε ο Καλίν.

«Η Τουρκία δεν είναι υπέρ ενός οικονομικού πολέμου, αλλά είναι αδιανόητο να μείνει αμέτοχη όταν δέχεται μία επίθεση», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, λέγοντας ότι όλοι όσοι ανησυχούν θα προβλέψουν ότι η επιστροφή της τουρκικής οικονομίας στο κανονικό, θα είναι ακόμα πιο δυαντή από πριν, αν ληφθούν υπ' όψιν και τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από δω και πέρα.

Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι η τουρκική ανεργία κατέγραψε πτώση κάτω του 10%, με το 9,7% να είναι ο στόχος σύμφωνα με τον Καλίν, με κύριο μέλημα τους νέους.

Περιμένουμε όλα μας τα προβλήματα να λυθούν το συντομότερο δυνατό, είπε ο Καλίν απευθύνοντας προς τις ΗΠΑ την προτροπή να σεβαστούν τις αποφάσεις της τουρκικής δικαιοσύνης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top