ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4 (ΤΕΛΙΚΟ)

LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4 (ΤΕΛΙΚΟ)

120′ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΜΕ 2-4

104′ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ. Και πάλι με τον Κόκε που δείχνει να καθαρίζει τον αγώνα και να δίνει στην ουσία το Σούπερ Καπ για την Ατλέτικο

98′ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ. Απίστευτο τέρμα από τον Κόκε που έκανε ένα ξερό δυνατό σουτ το οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Νάβας.

90+3  Τέλος στον αγώνα με τις δυο ομάδες να μένουν στο2-2. Ακολουθεί ημίωρη παράταση για να δούμε αν θα έχουμε νικητή. Αν όχι ο αγώνας θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

79′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ. Ο Ντιέγκο Κόστα μέσα σε μια σύγχυση στην περιοχή έκανε από κοντά το 2-2

63′ ΓΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ με τον Ράμος! Το πέναλτι που κέρδισε ο Μπενζεμά  από το χέρι του Χουάνφραν μετέτρεψε σε τέρμα οαρχηγός της Ρεάλ

58′ Πρώτη αλλαγή και για την Ατλέτικο με τον Κορέα παίρνει την θέση του Γκριεζμάν

57′ Πρώτη αλλαγή για την Ρεάλ με τον Ασένσιο να αποχωρεί και τον Μόντριτς να τον παίρνει την θέση του

45′ Έναρξη Β’ ημιχρόνου

45′ Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες προσφέρουν θέαμα και αρκετές φάσεις. Η Ατλέτικο ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και από το πρώτο λεπτό έκανε το 1-0. Η Ρεάλ μετά και το 10λεπτο ανέβασε στροφές και κατάφερε στο 27′ να κάνει το 1-1. 

29′ Νέα τεράστια ευκαιρία για την Ρέαλ με τον Ασένσιο. Ο νεαρός έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Ατλέτικο και με φαλτσαριστό σουτ έγλυψε το δοκάρι

27′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ για την Ρεάλ με τον Μπενζεμά! Ο Μπέιλ κουβάλησε την μπάλα στην δεξιά πλευρά του γηπέδου βγάζοντας την σέντρα πάνω στον Γάλλο και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1

25′ Ωραίο σουτ του Μαρσέλο λίγο πάνω από τα δοκάρια η μπάλα

17′ Πρώτη ευκαιρία για την Ρεάλ που ανέβηκε μετά το πρώτο 10′ . Ο Ασένσιο έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά της επίθεσης με πανέμορφο τακουνάκι και τον Όμπλακ να αποκρούει ενστικτοδός

1΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ντιέγκο Κόστα να σκοράρει από πολύ δύσκολη γωνία, «εκτελώντας» τον Κέιλορ Νάβας στα πρώτα 50 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης!

1΄ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζουλιέν Λοπετέγκι): Νάβας , Μαρσέλο, Βαράν, Ράμος, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος, Ίσκο, Ασένσιο, Μπέιλ, Μπενζεμά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Ερναντέζ, Γοδίν, Σάβιτς, Χουανφράν, Ροντρίγκο, Κόκε, Λεμάρ, Σαούλ, Γκριζμάν, Ντιέγκο Κόστα.

Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων…

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ η η οποία θα έχει πλέον στον πάγκο της τον Λοπετέγκι και όχι τον Ζιντάν, κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Ατλέτικο κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ και ως εκ τούτου, το Σουπερ Καπ Ευρώπης έγινε… εσωτερική υπόθεση της Μαδρίτης!

Μαζί θα παρακολουθήσουμε LIVE την εξέλιξη του τελικού του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top