ΤΡΟΜΕΡΗ πρόκριση η Ζενίτ: Aνέτρεψε με… ΟΚΤΑΡΑ το 4-0, παίζοντας με δέκα! – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΟΜΕΡΗ πρόκριση η Ζενίτ: Aνέτρεψε με… ΟΚΤΑΡΑ το 4-0, παίζοντας με δέκα! – ΒΙΝΤΕΟ

H Zενίτ που είχε χάσει με 4-0 στη Λευκορωσία από την Ντιναμό Μινσκ κατάφερε να πάρει μυθική πρόκριση, κερδίζοντας με 8-1 στην παράταση αγωνιζόμενη μάλιστα από το 72΄ με 10 παίκτες!

Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της διοργάνωσης πέτυχε η Ζενίτ που κατάφερε να ανατρέψει στην παράταση το εις βάρος της 4-0 από τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ και επικρατώντας με το εντυπωσιακό 8-1, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 72′, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Ρώσοι, λοιπόν, πήγαν το ματς στην παράταση αλλά εκεί η Ντιναμό μπόρεσε στο 99΄ να μειώσει σε 4-1 στο 99΄ και να έχει σκορ πρόκρισης.

Όμως η Ζενίτ δεν τα παράτησε.

Στο 109΄ ήρθε το 5-1, ενώ στα τελευταία πέντε λεπτά της παράτασης ήρθαν άλλα τρία γκολ για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης η οποία και ολοκλήρωσε τον άθλο με το τελικό 8-1!

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE