ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μόντριτς για Ίντερ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μόντριτς για Ίντερ!

Στην παραδοχή ότι αυτός έκανε πρώτος κίνηση προκειμένου να ξεκινήσει συζητήσεις με την Ίντερ προκειμένου να μεταγραφεί σε αυτή προέβη ο παίκτης της Ρεάλ Λούκα Μόντριτς.

Τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με την Ίντερ και την παράνομη προσέγγιση της θέλησε να βάλει ο Λούκα Μόντριτς μετά την καταγγελία που έκανε η Ρεάλ στην FIFA.

Σύμφωνα με το Don Balon ο Μόντριτς παραδέχτηκε στην FIFA πως η ομάδα του Μιλάνου δεν έκανε κάτι το παράνομο, καθώς ο ίδιος μαζί με τον μάνατζερ του ήταν αυτοί που χτύπησαν πρώτοι την πόρτα των «νερατζούρι»για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Οι δύο ομάδες είναι πλέον σε ανοικτή κόντρα για το συγκεκριμένο θέμα, με τον παίκτη να παραμένει τελικά στην Μαδρίτη και την «Βασίλισσα».

Σε περίπτωση που τελικά αποδειχτεί ότι η πλευρά του παίκτη ήταν αυτή που όντως έκανε πρώτη νύξη στην ιταλική ομάδα τότε αυτή δεν κινδυνεύει με καμία τιμωρία από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE