ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα ερχόταν Ομόνοια το 2012 και… μετάνιωσε – Τώρα σε άλλη Κυπριακή ομάδα

Θα ερχόταν Ομόνοια το 2012 και… μετάνιωσε – Τώρα σε άλλη Κυπριακή ομάδα

Ο ποδοσφαριστής που το Themasports.com σας ενημέρωσε νωρίτερα ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη Λεμεσού, στο παρελθόν είχε απασχολήσει μεγάλη Κυπριακή ομάδα, δη την Ομόνοια.

Διαβάστε:

Μετά από χρόνια άφησε τα γήπεδα της Ελλάδας, για χάρη της Κυπριακής ομάδας – Έβαλε τζίφρα

Το καλοκαίρι του 2012 η Ομόνοια συμφώνησε σε όλα με τον Εντουάρντο Μπρίτο για να τον εντάξει στη δύναμη της.  Εντούτοις, με ανακοίνωση της η Ομόνοια στις 06 Ιουνίου 2012 ξεκαθάρισε το όλο ζήτημα πως δεν επρόκειτο να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος ο ποδοσφαιριστής.

Η ανακοίνωση τότε της Ομόνοιας έλεγε:

«Ο ποδοσφαιριστής Εντουάρτο Μπρίτο, υπαναχώρησε ψες βράδυ από την συμφωνία που είχε υπογράψει με την ομάδα μας.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είχε φτάσει στα γραφεία της ομάδας μας υπογραμμένο από τον ίδιο, γι’ αυτό και καλέστηκε στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο ποδοσφαιριστής έφτασε στην Κύπρο και την Τρίτη ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Ενώ ήταν όλα έτοιμα για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία, μας ενημέρωσε μέσω του εκπροσώπου του ότι δεν επιθυμεί να τηρήσει τους όρους του συμβολαίου.

Η Ομόνοια επιφυλάσσει πλήρως όλα τα νομικά της δικαιώματα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top