Πασάς ο Κάριους!

Πασάς ο Κάριους!

Ο Λόρις Κάριους αφήνει την Λίβερπουλ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, όπου τα επόμενα δύο χρόνια θα υπερασπίζεται την εστία της Μπεσικτάς!

Ο μοιραίος (για τον ίδιο) τελικός στο Κίεβο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι θα αποτελέσει το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Λόρις Κάριους με τα γάντια της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας εγκαταλείπει το Άνφιλντ, αφού η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με την Μπεσικτάς για τον διετή δανεισμό του, με οψιόν αγοράς.

Ο τουρκικός σύλλογος θα πληρώσει ως ενοίκιο 2,25 εκατομμύρια λίρες, ενώ αν θέλει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2020 θα κληθεί να πληρώσει άλλα 7 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, στην οποία ο Σιμόν Μινιολέ αναβαθμίζεται πλέον και επισήμως ως Νο.2 πίσω από τον Άλισον.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.