Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για Γιούτα

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για Γιούτα

Το ενδιαφέρον τριών πολωνικών συλλόγων έχει προσελκύσει ο Δημήτρης Γούτας, ο οποίος δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό και αναμένεται να αποχωρήσει.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός μετά την περσινή θητεία του στο Βέλγιο στην Σιντ Τρούιντεν θέλει να αλλάξει παραστάσεις μιας και βρίσκεται στην λίστα των «κομμένων» του Πέδρο Μαρτίνς.

Πρόσφατα απέρριψε προσέγγιση από την Ιαπωνία, όμως έχει νέο… φλερτ από την Πολωνία από όπου τρεις ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime. Συγκεκριμένα, «ζεστές» για τον Γούτα είναι η πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν που ήθελε και τον Μανώλη Σιώπη, η Άρκα Γκντίνια (πρώην ομάδα του Πούγγουρα) και η Κορόνα Κίελτσε οι οποίες σχεδόν καλύπτουν τις 250.000 ευρώ στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE