ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανούσια υπεροχή όμως το… ‘κάρφωσε’ ο Πρίτσε σε καθοριστικό σημείο!

Ανούσια υπεροχή όμως το… ‘κάρφωσε’ ο Πρίτσε σε καθοριστικό σημείο!

Κατοχή και ανούσια υπεροχή για την Ομόνοια, παθητικό παιχνίδι η Αλκή όμως το γκολ του Πρίτσε στο τέλος του ημιχρόνου άλλαξε τα δεδομένα (Ομόνοια-Αλκή 1-0 στο ημίχρονο).

Με σχηματισμό 4-4-2 μπήκε η Ομόνοια του Κάρλος Ολίβα στον αγωνιστικό χώρο του με Ραμίρεζ και Ντάρμπισαιαρ επιθετικό δίδυμο.

Οι πράσινοι πίεσαν από την αρχή με τον Μόντες από αριστερά και τον Χριστοφή από δεξιά. Στο 3ο λεπτό ο Ραμίρεζ απείλησε όμως η κεφαλιά του έφυγε μόλις έξω. Στη συνέχεια η Ομόνοια ανέλαβε πλήρως τα ηνία του αγώνα όμως δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις μέσα στην περιοχή της Αλκής, που αμύνθηκε σωστά.

Μάλιστα στο 25ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο Χριστοφή με τον Ζίβετς να παίρνει την θέση του.

Κάποια μακρινά σουτ με Χριστοφή (πριν αποχωρήσει τραυματίας), Ντάρμπισαιαρ και Ζίβετς απείλησαν όμως δεν βρήκαν στόχο ενώ η Αλκή κατάφερε να γίνει επικίνδυνη μόνο σε μια φάση στο 32ο λεπτό όμως το σουτ του Κυπριανού αποκρούστηκε από τον Μεχίας.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι παίκτες της Ομόνοιας δεν κατάφεραν να γίνουν ουσιαστικοί με τον ρυθμό του ματς να πέφτει μέχρι το 43ο λεπτό όταν ο Σοάρες έκανε μπαλιά από δεξιά και ο Ντάρμπισαιαρ με προβολή έστειλε την μπάλα προς την εστία, όμως ο Πάρντο έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ. 

Με την εκτέλεση του κόρνερ στο 44′ ο Πρίτσε βρέθηκε μόνος στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο ανοίγοντας το σκορ και… έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες και τον κόσμο της Ομόνοια σε κρίσιμο σημείο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top