«Ήρθα στην Κύπρο για να παίξω μπάλα και όχι για να απολαύσω τη ζωή»!

«Ήρθα στην Κύπρο για να παίξω μπάλα και όχι για να απολαύσω τη ζωή»!

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Τομάς Μεχίας, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αφού ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια.

Χάρηκα που βοήθησα την ομάδα να κρατήσει το μηδέν, όμως όλοι βοήθησαν για να πετύχουμε το στόχο μας.

Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι εντυπωσιακός και ελπίζω σε κάθε παιχνίδι να τον έχουμε μαζί μας και να πανηγυρίζουμε. Το πρόσεξα από το πρώτο φιλικό και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

Ήρθα στην Κύπρο για να παίξω μπάλα στην Ομόνοια και όχι για να απολαύσω τη ζωή. Είμαστε μία νέα ομάδα και από την πρώτη στιγμή δεθήκαμε μεταξύ μας. Είναι πολύ σημαντικό που γίναμε δυνατό σύνολο, ενόψει της συνέχειας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE