«Ήρθα στην Κύπρο για να παίξω μπάλα και όχι για να απολαύσω τη ζωή»!

«Ήρθα στην Κύπρο για να παίξω μπάλα και όχι για να απολαύσω τη ζωή»!

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Τομάς Μεχίας, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αφού ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια.

Χάρηκα που βοήθησα την ομάδα να κρατήσει το μηδέν, όμως όλοι βοήθησαν για να πετύχουμε το στόχο μας.

Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι εντυπωσιακός και ελπίζω σε κάθε παιχνίδι να τον έχουμε μαζί μας και να πανηγυρίζουμε. Το πρόσεξα από το πρώτο φιλικό και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

Ήρθα στην Κύπρο για να παίξω μπάλα στην Ομόνοια και όχι για να απολαύσω τη ζωή. Είμαστε μία νέα ομάδα και από την πρώτη στιγμή δεθήκαμε μεταξύ μας. Είναι πολύ σημαντικό που γίναμε δυνατό σύνολο, ενόψει της συνέχειας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE