ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γι’ αυτό «ΑΡΠΑΞΑΝ» τον Ντα Σίλβα! Πως είδαμε τους άλλους ΝΕΟΥΣ…

Γι’ αυτό «ΑΡΠΑΞΑΝ» τον Ντα Σίλβα! Πως είδαμε τους άλλους ΝΕΟΥΣ…

Την επόμενη ολοκλήρωσης της προετοιμασίας στη Βουλγαρία, είχαμε μιλήσει με ανθρώπους της ΑΕΛ. Μας είπαν για τον Άλεξ Ντα Σίλβα, ότι ξεχώριζε όπως τη μύγα μες στο γάλα (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε το γεγονός, ότι από τους καινούργιους παίχτες, είχε ξεχωρίσει ο Βραζιλιάνος. Οι διοικούντες την ομάδα, έσπευσαν να τον υπογράφουν μερικές μέρες μετά το διαζύγιο του με τον Απόλλωνα, ακριβώς για να αποτελεί τον ηγέτη στον άξονα.

Τη συγκεκριμένη φράση (με τη μύγα και το γάλα), λογικά θα την σκέφτηκαν πολλοί οπαδοί της ΑΕΛ, παρακολουθώντας από την τηλεόραση το επίσημο ντεμπούτο του 35χρονου άσου με τα κίτρινα στην αναμέτρηση με τον Ερμή στη Λάρνακα.

Θα αποτελεί τον εγκέφαλο της ομάδας στον άξονα, το σημαντικό ότι θα έχει δίπλα του άλλον έναν πολύ ποιοτικό παίχτη, τον Σέρβο Μάρκο Αντάμοβιτς. Με το πέρασμα του χρόνου, μπαίνοντας στο πετσί της ομάδας, θεωρούμε δεδομένο ότι θα δώσει περισσότερα ο πρώην παίχτης της Καρμιώτισσας. 

Ο νεαρός Σκοπιανός Ζντρασκόφσκι, δεν ήταν άσχημος, είχε τρακ στην πρώτη του ουσιαστικά παρουσία ως μέλος της αρχικής ενδεκάδας, σε ανταγωνιστικό ματς. Χρειάζεται να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. 

Η λογική λέει ότι ο βασικός κόφτης, θα είναι ο Ισπανός Γκαζτανάγια, τον οποίο αν και έκανε λίγες προπονήσεις με την ομάδα, τον έβαλε αλλαγή ο Ντούσαν Κέρκεζ. Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε αυστηρά από μια 15 λεπτή συμμετοχή. 

Όσον αφορά τους άλλους καινούργιους παίχτες, είχε καλές στιγμές ο δεξιός μπακ Νιλς Τεσέιρα. Και στην προετοιμασία, όπως μας είπαν, είχε φανερώσει ικανοποιητική εικόνα. 

Ο Νέστωρας Μυτίδης, ήταν ξεκομμένος, δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Ο διάδοχος του στην ενδεκάδα ο Ισπανός Χουράδο το «παστέλωσε” μερικά λεπτά μετά την είσοδο του. Αποτελεί την ιδανικότερη ένεση ψυχολογίας για τον σέντερ φορ, να ανοίγει λογαριασμό στο ντεμπούτο σε μια ομάδα.  

Ο Κίρε Μαρκόσκι που μπήκε αλλαγή στην επανάληψη, έδειξε ότι θέλει χρόνο προσαρμογής. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top