Καμμένος: Ο νεκρός πιλότος έχει δίδυμο αδελφό που υπηρετεί στην ίδια μοίρα - Αφήνει πίσω του δυο ανήλικα

Καμμένος: Ο νεκρός πιλότος έχει δίδυμο αδελφό που υπηρετεί στην ίδια μοίρα - Αφήνει πίσω του δυο ανήλικα

Η Πολεμική Αεροπορία κήρυξε τριήμερο πένθος για το χαμό του αδικοχαμένου αξιωματικού

Δυο παιδιά, 8 και 10 ετών, αφήνει πίσω του ο επισμηναγός ιπτάμενος Νίκος Βασιλείου όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο Πάνος Καμμένος. Η Πολεμική Αεροπορία κήρυξε τριήμερο πένθος για το χαμό του αδικοχαμένου αξιωματικού.

Μάλιστα, ο υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι ο άτυχος επισμηναγός που σκοτώθηκε το πρωί της Τρίτης 28/08 όταν συνετρίβη το εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-2 έχει δίδυμο αδελφό που υπηρετεί στην ίδια μοίρα στην 120ΠΕΑ. Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους διασώθηκε και περισυνελέγη.

Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, οι δυο επισμηναγοί στο αεροσκάφος ήταν έμπειροι, με 2,5 χιλιάδες ώρες πτήσης ο καθένας.

«Έκαναν άσκηση περιδίνησης, πρόκειται για ασφαλή άσκηση, ήταν και οι δυο έμπειροι… Ο πιλότος στην πίσω θέση ήταν ο εκπαιδευτής, πρόλαβε και έφυγε» εξήγησε ο υπουργός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE