Προσγειωμένος αλλά το πιστεύει ο Αυγουστή! «Συγκέντρωση και ΠΡΟΣΟΧΗ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσγειωμένος αλλά το πιστεύει ο Αυγουστή! «Συγκέντρωση και ΠΡΟΣΟΧΗ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στα ΜΜΕ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τη Βασιλεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-«Σίγουρα την περασμένη βδομάδα πριν το ματς με τη Βασιλεία ο στόχος ήταν να φέρουμε το παιχνίδι στο ΓΣΠ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Αυτό επιτεύχθηκε».

-«Τώρα ο στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και για να περάσουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι».

-«Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου, ειδικά αυτή τη βδομάδα έδειξαν πόσο πολύ το θέλουν. Όσοι έρθουν αύριο θα τους αναγκάσει η ομάδα να μπουν στο παιχνίδι. Θα μικρύνουμε τις διαφορές που έχουν οι δύο ομάδες. Ξέρουμε τις διαφορές αλλά θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Άντον Μάγκλιτσα ο οποίος επισήμανε «Ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και θα παλέψουμε να προκριθούμε».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE