ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει και Πρωτάθλημα και πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Βάλε! – ΒΙΝΤΕΟ

Θέλει και Πρωτάθλημα και πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Βάλε! – ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Μπρούνο Βάλε εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόκριση του Απόλλωνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματα του: «Είναι άλλη μια μέρα που γράψαμε ιστορία. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς που μας στήριξαν. Αυτή η επιτυχία είναι για όλους».

Για τις καίριες επεμβάσεις του: «Κάνω την δουλειά μου. Κάποτε γίνονται και λάθη. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Νιώθω καλά, νιώθω ότι κάναμε όλοι τη δουλειά μας. Όλοι δουλεύουν πολύ για να έρθει το αποτέλεσμα».

Για το ότι απέκλεισαν κι άλλες σημαντικές ομάδες για να βρεθούν στους ομίλους παλαιότερα: «Είναι διαφορετικό, κάθε φορά που μπαίνεις σε Ευρωπαϊκό όμιλο είναι ξεχωριστό».

Για το αν μπορεί ο Απόλλωνας να περάσει και παρακάτω τους ομίλους: «Φυσικά, όλα είναι πιθανά. Θα πρέπει να δούμε τους αντιπάλους και γιατί όχι; Σήμερα νικήσαμε τη Βασιλεία».

Για το αν προτιμά πρωτάθλημα ή να περάσουν μετά τους ομίλους: «Προτιμώ και τα δύο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top