ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: ’Έσβησε’ μετά από ένα μήνα το 6χρονο αγγελούδι

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: ’Έσβησε’ μετά από ένα μήνα το 6χρονο αγγελούδι

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από το Μακάρειο Νοσοκομείο και αφορούν το 6χρονο αγοράκι το οποίο στις 26 Ιουλίου έχασε τις αισθήσεις του σε πισίνα στη Λευκωσία ενώ έκανε ιδιωτικό μάθημα κολύμπησης.

Ο μικρός σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, βρίσκονταν διασωληνομένος στην εντατική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου από τις 26 Ιουλίου και άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Παρασκευή 31 Αυγούστου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Όπως είχαμε μεταφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 6χρονος διαγνώσθηκε με καρδιοπάθεια. Αποτέλεσμα, ήταν να υποστεί αρκετές φορές ανακοπή καρδιάς μέχρι να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς το αγοράκι υπέστη πολλαπλές ανακοπές με αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα στον εγκέφαλο του. Μάλιστα ιατρός του Μακάρειου μας είχε αναφέρει πως «επηρεάστηκε τόσο πολύ ο εγκέφαλος του μικρού που ουσιαστικά ήταν εγκεφαλικά νεκρό».

Να σημειώσουμε πως την Παρασκευή 31/08, διενεργήθηκε νεκροτομή επι της σορού του από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους και τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαφανούν από τις τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Θυμίζουμε πως όλα έγιναν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 26/7. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο μικρός έκανε συγκεκριμένη άσκηση με σανίδα στην πισίνα, όταν σε κάποια στιγμή παρουσίασε σπασμούς και ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως, το αγοράκι ανασύρθηκε εκτός της πισίνας και γιατρός μαζί με δυο νοσηλεύτριες που βρισκόταν εκεί, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως το παιδί παρουσίασε βραδύπνοια και ήταν χωρίς σφυγμούς.

Αμέσως, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί των Πρώτων Βοηθειών διαπίστωσαν πως ήταν αναίσθητο, χωρίς αναπνοή και σε κατάσταση ασυστολίας. Έκαναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Όταν είχε αισθητό παλμό, τον διασωλήνωσαν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας με τον ιδιοκτήτη του κολυμβητήριου, μας ανέφερε πως έγιναν όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα.

Μας αναφέρθηκε πως ο 6χρονος έκανε ιδιωτικό μάθημα κολύμβησης με εξειδικευμένο ναυαγοσώστη και πιο συγκεκριμένα, εκείνη την στιγμή έκανε άσκηση με σανίδα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top